Люблю, ненавиджу, довiряю, боюся...

Иван Славко
Люблю, ненавиджу, довіряю,боюся...
...
Взагалі боюся
Боюся втратити роботу = втратив
Боюся хотіти цю жінку = втратив
Боюся, коли хтось наб"є цю пику, а ця пика наб"є ту пику,
і ці пики сидітимуть обійнявшися скаліченими друзями,
кажучи « ну і, блін... а ты мужик…»,… і всеодно – втратив..
Боюся знати непізнане = втратив
..........
Боюся втратити = втратив

Довіряю

Мамі – бо їй нема куди дітися

Слову – не словоблудствувало «ніразу», на відміну від мене, хоча вийшло з моїх вуст ...

києву – написав з маленької літери, а навіщо йому велика, коли він такий...

Ну ще кільком жінкам, і може, через стать, - гонорово – кільком чоловікам -

У сукупності особистостям, яких я люблю еротично...

І нехай хтось з освітою проспіває мені про фрейдизм –

Він – запізнився. Ми зачали безповоротно - дружбу...

Ненавиджу,

В доповнення - «Люблю»

Це, що оком не йметься, хоча воно є, тут, зараз, пред тобою, проти тебе, проти всього, що написоно перед цим ...

Господи! Спроможи мя
Витязем любови твоєї
Сокрушити забрала невісти
І чуварем ладу Твого
Промовити слово єдине
Почуте!