слово - немoвне

Иван Славко
у посмішці
й печалі
твоє ім’я
стихає.
Небо свободи -
тіснe небо
Слово - помeрле коли ти не рвеш меж
слово - немoвне коли ім’я твоє
поцілунком стихає
берегом стихає
водою
піснею
волею
стихає
...