стережися

Иван Славко
О, стережися,
Бо моя любов, мов небезпечна криця!
Стережися -
Ніжність - мов із піхов
Й плачу сам,
Даруючи тобі мій поцілунок лютий.
Стережися
Буяння лип в медОвому спокої
моїх обіймів,
Стережися...

***
Шовк твоїх чуттів
і шовковистий доторк розімлілий,
І мерехтіння наперстків моїх
обличчям твоєї довіри,
персами тривоги... ЯнгОле мій!
... Не тому богові вклонилась!

***
Але дощі минули -
Час для карнавалу.
Стережися ж !


       
       липень 97