Без названия укр

Переменчивая
Він її не кохає.
Він просто дає силу жити.
Вона його не тримає,
Але він за нею як вітер.
По всьому світу блукає
Щоб зазирнути в ті очі,
Де небо тихенько блукає,
Де зорі вітру шепочуть.
Про те, як вона чекає
Любов, що із ним по світу
У серці своїм плекає.
Щоб потім він зміг відпочити
Із нею, коли відшукає.
Всі відповіді на питання,
Які задало йому серце.
Коли він побачив ті очі –
Любові бездонні озерця.