Без названия укр

Переменчивая
Вихор з болю і надій –
Ти чекаєш, ти далеко.
Тільки мрій, про мене мрій.
Знаю, мені теж не легко.

Чому сльози, чому сміх?
Ми одне але не разом.
Гріх кохання – тяжкий гріх.
Не буває все й одразу.

Цукор з сіллю. Як на смак?
Вуста змочені сльозою.
В нас обох у серці страх,
Але страх поруч з любов’ю.