Emily Dickinson - Lift it with the feathers

Сергей Райда
Lift it, with the feathers – Not alone we fly!
Launch it, the aquatic – Not the only sea!
Advocate the azure – To the lover eyes;
He has obligation – Who has paradise.

Взлети, но взмывши под крылами
       мы не одни парим!
Пустись под парусами, но вод простор
       не только морем голубым!
Лазурь небес во взгляде милом – любовью оправдай;
Лишь тот его безмерно ценит – кто создал ею рай.