Бiль

Strega
За яких часiв народилось те,
що у снах щемить i сьогоднi?

Це питання? Нi...
Щось таке просте,
наче дощ осінній холодний

Знов впаде зоря коли днi згорять
золотого i нiжного серпня

Та бажань нема. У душi зима
i колючий бiль впертий

Це прокляття? Нi...
Біль живе у снi
Затаївся, сидить тихо.

Наче хтось чужий у душі моїй
i на мене чекає лихо...