Из Игоря Рымарука. Знак

Иннокентий Флик
Сто миров облетел, как один,
сотню плеч окровавил о небо.
Мне в объятия тёмных малин
падать мама моя не велела,-

но касаясь земли естества,
моё тело о Боге молило,
и тогда острым пальцем трава
указала мне в небе светило.

Ігор Римарук. Знак

Сто світів облітав, як один,
сто плечей закривавив об небо.
Впав у темні обійми ожин,
як покликала мати до себе, -

та коли до земного єства
притулив набубнявіле тіло,
гострим пальцем вказала трава
на високе криваве світило.