Keep silence. No words. No love

Лана Тарадай
Keep silence. No words. No love.
It’s violence! You know well enough
That I feel a pain!
I stay in the rain
Of my tears…

Keep distance. Be happy. Good bye!
For instance, I leave you. Don’t cry!
I’m not your toy!
Don’t worry! Enjoy
Your freedom!