колискова

Иван Славко
Люляй,моя,доненько!
Серденько,
поїдем’ на конику.
Гей, вйо!
По мені в віконечку - темнень-ко
ані тобі свічечки,
ані ні...
запію колисоньку
на віт-рі.
Запію тихесенько -
на весь світ:
Ой рано, ранесенько -
татів квіт.
Ой рано ранесенько
у струмці
попливли пелюстоньки
по щоці
у пелюску кожную -
татів вірш
люлі-люлі, донейко
чом не спиш?