бiлль болю

Василь Роман
більше біль ромашки білої
не збиратиму тобі -
очі більмами забілюють
сльози-роси у журбі.

пелюстків не залишилося,
рознесли вітри в світи...
що гадалось - відлюбилося
в жовтім згустку самоти.

в жовтім колі божевільному
стрілися розлуки всі...
біла сіль ромашки білої
сивим пасмом по косі...

© Vasyl R, 03-08-2007