На вiдьму

Ника Аремих
Я покажу тобі, як ти захочеш...
Я проведу тебе стежками до небес...
Я покажу, яка смачна спокуса ночі...
Я покажу, як оминати хрест...

Коли побачиш світло - не вагайся,
Лети до нього, якщо хочеш йти...
Не вір у нього і не сподівайся,
А тільки знай, що це твої світи...

Торкнися листя маківки берези,
Торкнись життя, як тільки вмієш ти -
Бо це тендітне тільце, а не леза...
Ти зможеш вірний шлях свій до небес знайти.