до межi меж

Маринка Мельниченко
твоє волосся

розпатлане

наче той мед
по колінах

твій голос

шукав я

крізь колір очей

у
світі янголів -
- срібних носіїв крил

в мерехтінні снів

я не міг заблукати
не тими стежками
бо не буває їх

лише твій погляд
крізь сни шепоче

сотнею доріг

твоїх-моїх-твоїх
шляхів

й яка різниця,
котру обираєш

все Одно

зустрінемось

твій погляд
болісно знайомий

...десь вже бачив...

перетнулися шляхи
в одній й тій самій точці
як завжди

твій голос
...десь лунав...

поки я довго спав...
і клопоту не мав...

але прокинувся.

Пірнемо разом
в Піднебесся
прозорих снів!


...й морок більш
не стримує колосся...

...що хоче ввись,
угору,
до нащадків
своєй душі....
до межі меж