Не искам да ти кажа Сбогом

Смуглянка
       
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-435711


Не искам да ти кажа "Сбогом",зная,
но как да го направя аз не зная.
Повярвахме във приказка чудесна
и тя показа ни какво е да си в рая...

Обърках мислите ти, просто възродих те,
ти също мене силно окрили ме.
Душите ни болезнено самотни
се търсеха, мечтаейки за сродни...

И някъде във друго измерение
душите наши сляха се в една.
И как да се простя сега със нея -
като не искам с тебе да се разделя...

Частица от сърцето ти остава в мене,
от моето частица винаги със теб ще е.
Най - важното е, че и двамата го знаем,
нали сме слели двете си души си в една...

25-27.03.2008г.
София, България