Тетяна

Наталия Веселицкая
“Отож, її звуть Тетяна…”

Багатогранна та безцінна,
І господиня, і слуга.
Для Вас улюблена робота
Як пісня Серця дорога.

Уважна, енергійна, гарна.
Ви легко сходитесь з людьми.
Яскравий гумор, бездоганний,
Як світло на шляху в житті.

Слід побажати вдачі щиро,
Здоров’я, щастя і тепла
Душі, щоб людяна та мила
Назавжди з друзями була.

Хай кожен день дарує радість,
Надія в Серці не згаса.
Найкраща мить в Душі долонях
Ще посміхнеться як краса!

25.01.06.