Чорне ординарне небо

Ваарг
Червоний захід сонця
Одноманіття бетону та скла
Рівні ландшафти
Непомітний розтин кварталів
Емоційний голод

Напрочуд чисте небо
Енґармонізми та прими
 Білий сніг та волосся
 Одномаїття та й
       годі