Шкода

Сума Сошедшая
Ти
Можеш далі зі мною іти,
А можеш просто усе покинути
І залишити на загадку про себе
Самі лиш повітряні кульки,
Що ти їх подарував мені у перший день весни.
Я збережу їх рівно стільки,
Скільки це буде можливим,
Бо ж у них найкраща частина твого кохання
До мене.
Твоїх почуттів, що минули
І вже ніколи не повернуться. Шкода.
А я зроблю із свого серця камінь
Твердіший за діамант і потворніший за жабу.
Це буде легко.
Твій крок був першим.