СНЫ

Татьяна Бугера
Я зустріла квіти
Між сторінками дум
І пройнялось повітря
Любов’ю. Тільки сум
Торкнувся до волосся
Затихли пелюстки.
Я памятаю йшлося
Про щастя. Тільки ти
Забув намалювати
Вітер. Я чую як летить
Метеликами спогад
На квіти самоти.
Я знаю, щастя спить.
Ти не зустрів весни.
Я квіти покладу
Тобі
У сни.