Комедiя кохання

Татьяна Бугера
І знов самотність…
Знову мрії, старі і марні сподівання.
Мій стіл, мій зошит і думки
Старе, безглузде вже кохання…
Кохання без дійових осіб.
Забута п’єса, загублений сценарій,
Завмерла камера, розсипані квітки.
Мультфільм, кіно, комедія кохання
Комічна роль відведена мені, а ти…
Останнє в залі позіхання…
Заснув глядач.
Забудь про це, прости.