***

Татьяна Бугера
Я так спішила жити -----
Я не знала
Що для життя потрібно дуже мало
Не треба розуміти істин, суті
Чекати, вірити, любити..
Життя – це гріх в покуті

Занадто всього я пізнала у житті
Однак---
Життя моє не вдалося ніяк.