Шепет1вський вокзал...

Геннадий Сивак
       
       " На пероні Шепетівського вокзалу,
       Знов каштани запалили свічі..."
       
       Олександр Царик.

Шепетівський вокзал...
Зустрічає перон,
Мій чекання там зал,
Та дитинства вагон.

Шепетівський вокзал...
Знов з'явився ві сні,
Там, на площі йшов бал,
Як колись навесні...

Шепетівський вокзал...
Світлофор, мов маяк...
Засвітився Астрал,
Не забути ніяк.

Шепетівський вокзал...
Зустрічає він нас,
Мов життя карнавал,
Без усяких прикрас.

Шепетівський вокзал...
Нам усім - вірний друг,
Який дивний вокал
Пасажирів навкруг...

Автор Геннадій Сівак.
24 вкресня 2006 року.