Святе i грiшне поруч з нами...

Геннадий Сивак
       Пам'яті Володимира Висоцького.

Святе і грішне поруч з нами,
Прозора тягнеться стіна,
Йде вічна битва з ворогами,
Та спокусає Сатана...

В Москві вже Гамлета немає,
Він до комет подавсь мерщий...
І владі більш не заважає,
Стоіть на площі, як живий...

А на Ваганьківськім цвинтарі,
Там вершник, й коні вороні,
Та руки звигші до гітари
Чекають слухачі сумні...

Йдемо незнаними стежками,
Несповідимі і шляхи...
Йде полювання за вовками,
Та чути: " Господи, прости..."

Автор Геннадій Сівак.
25 липня 2005 року.