Час швидко тiка вiд нас

Ваарг
Частинки чогось червоного
Абразивні астроподібні асиметричні
Світлі сміливі спалахи

Швидкі стрічки машин
Вздовж пунктиру розмітки
Ймовірність розриву шин
Далека від нульової
Ковані сталеві решітки
Обабіч дороги - ніби конвої

Тíкає одометр - лічить кілометри
Іржа обертається катаклізмами
Капот відсікає повітря
Алкогольне паливо нового століття
Єднає людей із механізмами

Відлік зворотній три два один
Іпо-, авто-, хумано-, механо-
Дивні створіння крокують вперед

Новітнє все б'є крізь архіви годин
Андроїдське щастя: "система у нормі"
Синє пір'я хвостів комет
 Чіткі чарівні чудові
   Адамантові
    Стомлені вічністю зорі
      тя ж ко їм