Там, за веткой тополиной. Игорь Истратов

Репин В.
Там, за веткой тополиной,
У знакомого оконца,
Моя доля и судьбина,
Свет мой, что милее солнца.

Жемчуг розовый рассвета
На ладони окоёма.
Но зачем мне зори эти,
Если сердце полонёно?


...
Десь, за вiтами тополi...
Игорь Истратов

Десь, за вітами тополі
У знайомому віконці
Моя вдача, моя доля,
Світло, що миліше Cонця.

Рожева перлина ранку
Вже на обрію долоні.
Та навіщо той світанок,
Якщо серце у полоні?

Яндекс-Фотки Надежда