Батькiвщина

Белая Рысь
Що таке Батьківщина?
Це душа безцінна,
Це найкраща квітка,
Це до хати стежинка!

Це наш дім, наша школа,
Наше щастя і горе,
Це щире серце й душа,
Це мамина пісня дзвінка!

Це наша з тобою доля,
Це берізка в полі,
Калина біля хати,
Батьківщина - це дуже багато!

Є чудові країни,
І дуже красиві містечка,
Але найміліш Батьківщина,
За її лише б"ється сердечко!

(1991 р.)