Молитва

Белая Рысь
Заступи і збережи серденько моє,
Відверни і прожени гріхи, що в мене є,
Очисти і заспокой мою душу,
Бо жити я по іншому мушу.

Бо по тій дорозі, що я йшла
Гріхів немало я знайшла.
Зверни мене на інший шлях.
О, Боже, я в твоїх руках!

Боже, почуй прохання,
Почуй моє звертання.
Помилуй Ти нас грішних.
І нехай небуде інших
Крім людей добрих, роботящих
І тебе, Боже, люблящих!

(1991 р.)