Прозора вода

Ваарг
Прозора та холодна, мов
Ріка. Глибока як небо.
Осяяна звуками безлічі мов
Золотаво-рожева відлунює знов
Омиваючи землю наскрізь
Різкими ударами крапель вниз
Анігілюючи з темрявою

Відмиває наші гріхи
  Очищає
      Дарує спокій
          Абсолютний