All you need is..

Людмила Могылдя
Щось собі ми думаємо,
       Розраховуємо,
       З’ясовуємо,
       Шукаємо,
       Втікаємо,
Не знаходимо –
       І думаємо знов.
Хоча насправді –
       Так мало
       І так багато
Все, що нам потрібно –
       Любов.
05.05.08.