Сен ушiн омiр сУрамын...

Виталий Коростелев
Сен у'шiн о'мiр сУрамын,
Перiштей менiН Кызым,
О'йткенi, Гажайып жарым,
Мен сені ынтыГамын!
Мен сені о'те су'йемiн!
Мен сені КУмартамын!
Тек сенi жаКсы ко'ремiн!
ЭрКашан армандаймын!
О'йткенi сен тым сУлусыН,
Сен ко'ктен ту'скен, жалГыз,
Керемет менiН жарымсыН,
Сен, аяулым, жУлдыз-,
Ку'н-iспеттес таГдырымсыН!
Бэрiнен артыК! Сен! Сен!
Мен сенi жаКсы ко'ремiн,
Мэнгi-баКи, перiштем!