Роберт Рождественский. Жизнь летит, как..! Яни Сит

Истоки и Развитие Русской Поэзии
*........*
....*

Яни Сит

Life is running ahead
From highway to highway.
One half Planet in Snow -
One half Planet in Rain!
One half planet in Rainbow -
One half planet in Dew.
I feel how much I miss you!

I rush into past,
But can't reach its turn.
One half Planet in Tears -
One half Planet in Moon.
One half Planet in Gold -
One half Planet in Red.
Life is running ahead.
Life is running ahead.

For the spark in my window
I feel grateful and new!
One half Planet in Me -
One half Planet in You!
*
По мотивам поэмы Роберта Рождественского.