Це почуття

Яна Лебедева
Це почуття. Воно зростає щохвилини.
І я тепер не я, я - почуття.
Щось з цим зробити я тепер безсила
Й не хочу зовсім, ти - моє життя.
Я не люблю тебе, ні, - я тебе кохаю!
Кохаю погляд цих закоханих очей.
Я без думок у небесах літаю
І кожен день, і кожну із ночей.
Так солодко від губ твоїх й обіймів,
Так лоскотно всередині від слів.
Я - птах, ти - небо, тож в тобі я вільна.
А ти в мені знайшов все, що хотів.