Кен Хенсли - Кто споет тебе

Борисова Наталья Станиславна
кто споет тебе
ты захочешь песню
кто останется с тобой
тебе будет плохо

кто когда ты почувствуешь тяжесть слезы
говорят мольба засветит ее
когда не будет меня

я жил с тобой
все перенес
отдал тебе все
даже больше

но мне нужно быть нужным хоть и без пользы
долгое время я угождал но это зря
так что не будет меня

и как долго еще человек будет жить
лишенный всякого сердца
-
Who Will Sing For You
(Hensley)

Who will sing for you
When you need a song
Who will stay with you
When it all goes wrong

Who will be there when you feel the weight of a tear
And say a prayer that is real just to lighten your fears
When I'm gone...

I have lived with you
Through the good and the bad
And I've given you
Everything I had

But I need to be needed, not just used
So many times I have pleaded but, I have been abused
So now I'm gone...

How long can a man be expected to live
Without a heart and nothing to give