Кен Хенсли - Имя игры

Борисова Наталья Станиславна
горе идет в форме женской фигуры
классное начало потом приедается
у нее какие-то свои мысли по поводу того чтобы быть моей
это игра под названием любовь

она уверена мне пора на исповедь
но ни одна клуша не пошлет меня в церковь
она говорит купим кольцо и освятим
это ее игра под названием любовь

моя душа - рок-н-ролл
все в одну сторону
старение
мерзко мерзло
зато моя песня моя гитара

моя душа - рок-н-ролл
все в одну сторону
старение
мерзко мерзло
зато моя песня моя гитара
-
The Name Of The Game
(Hensley)

Here comes trouble in the shape of a lady
Started cool but now she's coming around daily
She's got some big ideas about being my baby
It's her game with the name of love

Now she sure pretty that I've come to confess
But no five-star fox is getting me in a mess
Let's buy a ring, she says, go out and get blessed
It's her game and she calls it love

Rock 'n Roll rules my soul
Pushing everything and everyone to one side
But when it all grows old
The chill's still cold
When I sing with my sweet guitar

Rock 'n Roll rules my soul
Pushing everything and everyone to one side
But when it all grows old
The chill's still cold
When I sing with my sweet guitar