Владимир Туков Ева Яблокова Дельфин

Яблокова Ева
       ДЕЛЬФИН
       песенка для детей

Где ветер с волною играет ,
И небо как ультрамарин ,
Среди морских звёзд и кораллов
Маленький жил-был дельфин.

Он с рыбкой дружил золотою
И румбу он с ней танцевал,
А когда засыпало вдруг море,
Колыбельную песнь напевал.

Припев :

Дельфин, дельфин-
Житель морских глубин!


ДЕЛЬФІН


Де вітер із хвилею грає
І небо як ультрамарин
Серед зір океанських , коралів
Був маленький  прегарний дельфін.

Із рибкою він золотою
То й румбу морську танцював .
А коли засинало враз море ,
Колискової ніжно  співав !

Дельфін(2) - житель морських глибин !



THE DOLPHIN

Where fresh wind and where blue waves
And sky as ultramarine,
Among coral reefs dolphin playes –
Little pretty dolphin.

The dolphin friends with the nice goldfish.
He dances the rumba with her .
And he carrier out her wishes –
Dolphin giftes her the pearls.

Refrain :
Dolphin (2) , he swims on the deep, - dolphin !

http://www.stihi.ru/2012/03/25/10572