Миколi Петровичу Макаревичу - бывшему послу Украин

Наталья Бацанова
Микола Петрович і Ваша дружина!
Давно вже, пишається Вами Вкраїна.
Бажати не будемо іншої долі -
В своєму житті Ви зробили доволі!

Посол при ООН і посол ОБСЄ -
І хрест „Командорський” у послугах є !
І в Австрії були послом від народу,
Де вища „Дуаєн” була нагорода.

В Естонії рідній Вітчизні служили
І орден „Марьямаа” за це заслужили.
І посмішка Ваша, й сердечне тепло
Від матері з батьком з дитинства дано.

Колиб всі посли Вам подібні були -
Давно б всі країни про війни забули!
Повірте, нам всім буде Вас бракувати....
Естонія в гості Вас буде чекати!

„Сусідок” запрошуйте до України
В чудові пісенні міста солов,іні.
Все ближче та ближче розлуки хвилина...
Додому чекає Вас рідна країна.

Земний від квартету „Сусідки” уклін!
Від щирого серця співаємо гімн!