Свiтланi Березинiй вiд Сусiдок

Наталья Бацанова
       
Ой, сусiдки, ой, дiвчата
Заспiваэмо пiсень.
У "Богданi" нинi свято.
-Що за свято? Що за день?

       Пр: У Березиноi Свети
       Ювiлей - iй 45!
       I "Сусiдки" цi куплети
       Хочуть iй подарувать!

Света гарна молодиця!
Ми бажаэмо тобi
Щоб iще так рокiв з 30
Ти спiвала у "Журбi"!
       
       Пр: I коли б жiноча доля
       Дуже щедрою була
       То така "Сусiдок" воля:
       200 рокiв щоб жила!

Щастя, вдачi i здоровя
Друзiв вiрних i тепла!
Ми бажаэмо з любовю,
Будь, як завжди молода!

       Пр: А гостям сьогоднi треба
       Веселиться i спiвать,
       За Свi тланине здоровья
       Повнi чарки наливать!

       Пр: Нинi Света - ювiлярша,
       Iй сьогоднi 45!
       Света, ти красуня наша!
       Просим в чарки наливать!iiiii