Миколi-лiдеру Просвiти з Тарту

Наталья Бацанова
Миколi - головi украiнського товариства "Просвiта" з Тарту

Ми сусiдки-молодицi
Ми веселi й жартiвнi
До Миколи iдьмо в Тарту
Заспiваэмо пiснi!
       Приспiв:
       Я – Оксана, Я – Галюся,
       Я – Наталка, Я – Настуся,
       А в Миколи нинi свято,
       У Миколи – ювiлей!

Посивiла неба просiнь,
Там хмаринки – сивина.
Та прийшла красуня Осiнь
В Тарту свято принесла.
       Приспiв:
       Шiсдесят – це не багато!
       Та й не мало – мудрих лiт!
       У Миколи нинi свято –
       Вам «Сусiдки» шлють привiт!
       Приспiв:
А ще хочем попросити
Крiм родини i дiтей
Щоб «Сусiдок» запросили
На столiтнiй ювiлей!
       Приспiв:
       Я-Оксана…..

*********************************************
Здоров.я буде хай вiдмiнним,
Душа вперед завжди веде
Ти служишь «Промiню» вiдмiнно
Бо твоэ серце – молоде!

Хай Украiна не забуде
Який у Тарту лiдер э!
I нагороди сяять будуть-
Це побажання вже моэ!