Земляцтву в Нарвi 10 лiт!

Наталья Бацанова
Земляцтву в Нарвi 10 лiт!
Сьогоднi - ювiлейний звiт.
А друзiв с у Вас багато,
Нeхай веселим буде свято!

Асоцiацiя й «Просвiта»
Бажають Вам на довгi лiта
Здоров я, щастя й процвiтання,
 J шлють усiм своi вiтання!

«Сусiдки» в Нарву завiтали,
Дарунок свiй приготували –
До виднокраю пiснi линуть –
В них славим рiдну Украiну!