Не грусти, прорвёмся! Крошка, всё - путём!

Светлана Шиманская
Солнце подмигнуло: "Крошка, всё - путём!"
Нежно облизнуло ласковым лучом...
"Сердце нараспашку отвори судьбе!
Всё о чём мечтаешь, я дарю тебе!"

Ветер встрепенулся: "Крошка, всё - путём!"
Губ моих коснулся проливным дождём:
"Вместе мы сумеем взять рубеж любой!
Ничего не бойся, я всегда с тобой!"

Не грусти, прорвёмся! Не переживай!
За любовь и веру чашу поднимай!
Наша мать - удача, а отец - успех!
Радости и счастья хватит нам на всех!..

Сколько душ витает в поисках чудес...
Время всех ласкает в золоте небес.
Верой и надеждой полон белый свет.
Ищут люди счастья миллионы лет...

Маячком Вселенной, стрелочкой Весов,
Чувственной антенной в вихре дел и слов
Я торчу беспечно, излучая свет,
Напевая вечный жизненный сонет...

Не грусти, прорвёмся! Не переживай!
За любовь и веру чашу поднимай!
Наша мать - удача, а отец - успех!
Радости и счастья хватит нам на всех!..


*
Видео - я впервые пытаюсь петь))) песню "Крошка, всё путём!" в бард-кафе "Гнездо Глухаря"
http:///video.mail.ru/bk/vladmira/5/5.html

*
Благодарю замечательную болгарскую поэтессу
Марию Магдалену Костадинову http://www.stihi.ru/avtor/mariniki
за перевод моего стихотворения!

Не тъгувай, ще се доберем! Всичко е наред!

Слънцето намигна: „Всичко е наред!”
С лъчите си ме милва нежно по лицето..
„Сърцето си широко за съдбата отвори!
Всичко що мечтаеш, на теб ще подаря!”

Въздухът потрепна: „Всичко е наред!”
и устните ми гали със дъжда проливен:
„Заедно ще съумеем оттатък да преминем!
От нищо не се бой, аз винаги съм с тебе!”

Не тъгувай, ще се доберем! И не се коси!
За вярата и любовта ти чашата вдигни!
Майката ни е късметът, а баща успехът!
Щастие и радост за всички към върха!...

Колко ли души витаят и търсят чудеса...
Времето ги милва в златните си небеса.
С много вяра и надежда пълен е светът.
Търсят хората през вековете щастие на път...

С маяк Вселенски и стрелките на Везна
със чувствена антена сред думи и дела
стърча си аз безгрижно, излъчвам светлина,
пеейки сонета на живота вечен от душа..

Не тъгувай, ще се доберем! И не се коси!
За вярата и любовта ти чашата вдигни!
Майката ни е късметът, а баща успехът!
Щастие и радост за всички към върха!...


*
Позитиваторы