Не забувайте про учителiв

Дмитрий Швидкий
_______________Андрій Дементьєв

Не забувайте про учителів,
адже вони про нас не забувають,
з великою надією чекають
те, що й батьки від дочок та синів.

Не вичтачає зустрічей їм з нами
і скільки б не стекло весняних вод,
вони себе щасливими вважають
коли хтось з нас досяг людських висот.

А ми до них буваємо байдужі
як і до рідних, блИзькиз, дорогих...
Не балуєм занадто дуже
листами і візитами до них.

Вони слідкують по життю за нами
і радисть переповнює їх знов
коли хтось з нас витримує екзамен
на чеснисть, мужнисть, на любов.

Не забувайте ви учителів,
бо спокон віку так вже повелося -
Учителі є гордістю землі,
а учні славу їй приносять.

Не забувайте ви учителів.

20.06.2008р