Гауhардай махаббатым...

Виталий Коростелев
Гауhардай махаббатым,
Асыл, жалгыз менiн эйелiм,
О, журегiмнiн лагылым,
Сенi кудайдайдай коремiн!
Дидарынды коргiм келедi
Мен тек сенi армандаймын,
Аяулым, сенi суйемiн
Сен бэрiнен артык жарым!
О, перiштем! О, тагдырым!
Сынарым, нэзiк аруым!
Сенi мыкты кумартамын,
Сен жалгызымсын гой, гулiм!