До Мiжнародного Дня Студента

Мухина Екатерина
В прекрасну пору - осінь золотаву
Своє, студентське відзначаєм свято.
Нам сяє зіркою яскраво
Шаленість тих років крилата.

Всі дні чудові та веселі,
Кипіння крові молодої час.
І те, як щиро ми любили
Хай в душах згадкою залишиться у нас.

       2008