Поцiлунки

Светлана Светозарова
Липневий день вже допалав
І впала спека.
Таким жаданим завітав
Вечір-лелека.

Приніс кохання на крилАх
І поцілунки,
Так їх бажала в літніх снах
Душа-ласунка

Ображений пішов Морфей
Під міцну каву,
Бо я втрачати цих ночей
Не маю права.

Душі-скарбничці буде втіха
Ці дарунки,
Бо оберегом є від лиха
Твої цілунки.