Поетка постмодернова

Нерыдайидальго
ПОЕТКА ПОСТМОДЕРНОВА

(для елітного читача)

Взяла у сонця трохи фіолету,
Щоб підсолити свого тріолету.
До того ж сала теплого шкварчання,
Іще холодності розпук прощання,
Крихкого ложечку склерозу для смаку.
І вийшло ірреальнеє рагу.