Украiно золота! укр

Мара Рута
Люблю чарівні чорнобривці - квіти
Ростуть, мов сонечко, під матері вікном!
Ні, краща квітка - жінка працьовита
Співа над вишиваним рушником!

Дівочі ясні очі( де подітись ?)-
То краща квітка дівча українське!
Ні, кращі квіти то маленькі діти.
Маля усміхнене - це щастя материнське!

Приспів:
Яка найкраща квітка на землі?
Де відповідь? Розкаже хто мені?
Дніпро пливе скрізь довгії літа…
Живи і квітни, Україно золота!

То краща квітка чоловіча вдача
Красива, горда, мужня , як вогонь!
Ні, квітка мудрості найкраща наче -
То старця сивина й добро долонь!

Найкраща квітка - сама Україна
З степами і ланами за вікном,
З піснями і хлібами золотими,
З її народом щирим і Дніпром!!!

Приспів:
Яка найкраща квітка на землі?
Де відповідь? Розкаже хто мені?
Дніпро пливе несе глибокі всі літа…
Живи і квітни, Україно золота!