С 8-м Марта

Пакасць
Што, васьмое сёдни? Мамачьки!
(закружыл праклятый работы харавот)
С празникам висенним, дарагие дамачьки!!!
Щастя и удачи! (громка так арёт)

С вашым паивлением тянит на «дияния»,
Ат сасецтва вашыва кружЫцца галава.
В вашам аслипитильнам женскам абаянии
Как-та забываюца «пакасцны» слава!

Знайти, драгаценныи, мы фсихда вам рады!
Вас фсихда фстричаим с улыпкай на устах…
Вашы низабвенные скромнинькия фзгляды
Нафсихда астануцца ф трепитных сирцах!!!