Садок вишневий пам ятаю...

Геннадий Сивак
Вагіній Олександрі Федорівні,
з міста Шепетівки до 90-річчя від
дня народження - 3 серпня
2008 року, присвячую.


Садок вишневий пам’ятаю,
Все чую дзвін, та гарний спів,
Дасть Бог і може завітаю,
До вас, до рідних, в пору жнив.

Старенька, між дерев хатина,
Лишилась у душі моїй,
Як розмовляли біля тину…
І знав, що тут , я завжди свій.

А диво - казка мрій чудових,
Квітковий, неповторний рай,
На хвіртці висила підкова,
Я куштував там коровай.

П’янило, наче хміль повітря,
Сусіди, як одна сім’я,
Та небеса навкруг блакитні,
Все пам’ять береже моя.

Життя біжить... Перед очима
Снігом закидана гора,
На санях летимо ночами…
Була безхмарна то пора.

Мов скалки щастя золотого,
Де юності чудовий час?
Та вулиця з дитинства мого,
Що сниться і єднає нас.

Автор Геннадій Сівак.
3 серпня 2009 року.