Мова тiла

Виктория Ищук
Я розгубила десь усі свої слова
Тепер сенс має тільки мова тіла
Йде обертом від спраги голова
Ти маєш знати? Так, цього хотіла!

Себе я віддаю тобі достоту
Я мов сухе вино терпка на смак
Вустами подаруй чуття польоту
Залиш на шкірі свій таємний знак

Ти змусь мене в обіймах затремтіти
Прошепочу на вушко знов твоє ім’я
Малюй на тілі білосніжні квіти
Тепер ти врешті відчуваєш, що твоя?
27.06.08