Чи тебе я вигадав?

Леся Романчук
Чи тебе я вигадав?
Далина розлога...
Згадувати нічого,
а забуть – незмога.
 
Чи мені вдалося ті
крихітки украсти?
Світлі хвилі радості,
Щедрі краплі щастя.
 
Чи то зовсім я тобі
не до пари, згубо?
Опадають голубі
пелюстки - не любить...
 
Переоране чоло
Болем, моя пташко.
І нічого ж не було,
а забути - важко...
23.07.08