Жанымнын гауhарым...

Виталий Коростелев
Жанымнын гауhарым,
Мен сенi сагынамын!
Бакытымнын булагым,
Тек сенi ынтыгамын!
Конiлiмiнiн ракаты,
Сен ушiн туган болдым!
Перiштем, менiн эйелiм,
Сикыршым, аруым, перiм –
Сен менiн арманымсын!
Мен сенi жаратамын!
О, дэмдi кулпанайым,
Мен сенi тамак жермiн!
Гажайып, кудайберген,
Жалтыр кунiм, шiлеген –
Сен жулдыздай кызымсын!
Мен сенi кумартамын!
Тек сенi ойланамын,
Шiлемiн, армандаймын,
Сен маган сенiп отыр!
Керемет гашыктыгым!